SZÁRNYALÓ KÖZÖSSÉG

 

A helyi identitás és kohézió erősítése című felhívására benyújtott, TOP-5.3.1-16-SO1-2017-00008 azonosítószámú, „Szárnyaló közösség”

 

Kedvezményezett neve: NAGYBAJOM VÁROS ÖNKORMÁNYZAT

 

A projekt címe: Szárnyaló közösség

 

A szerződött támogatás összege: 59 974 012 Ft

 

A támogatás mértéke (%-ban): 100 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt széles összefogásra épülő, társadalmilag támogatott projekt, amely keretében 14 egymással érintkező önkormányzat alkot konzorciumot.

A projekt keretében minden résztvevő településen több olyan rendezvény kerül megszervezésre, amelyek célja a helyi identitás erősítése, illetve olyan identitástudat kialakítása, amely a lakosság szintjén is világosan meghatározható. A projekt keretében a rendezvényekhez közvetlenül kapcsolódó eszközbeszerzés mellett képzéseken vesznek részt a településekről jogosultságot szerző személyek, valamint tanulmányúton vesznek részt a résztvevők delegáltjai. A projekt mottója, a “szárnyaló közösség” fejezi ki legjobban azt az eredményt, amit a résztvevők el kívánnak érni. A projekt céljai két részre oszthatók; a közvetlen cél az egyébként is fejlődő térség felpezsdítése rendezvényekkel, képzésekkel, illetve a résztvevő önkormányzatok együttműködésének további erősítése. A közvetett – hosszú távú – cél a térség identitásának kihangsúlyozása, az identitástudat erősítése elsősorban a lakosság szintjén.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.01.30.

 

A projekt azonosító számaTOP-5.3.1-16-SO1-2017-00008

 


 

Pályázatkereső

 

www.pafi.hu

Közadatkereső

Joomla template by ByJoomla.com